tor. 14. maj

|

Kvarterhuset

design DIN EGEN HAVE

Skab overblik og kom tættere på din have

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
design DIN EGEN HAVE

Tid & sted

14. maj 2020 18.00 – 21.00

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København S, Danmark

Om eventet

Haven er måske det bedste rum i din bolig, og nu har du muligheden for at gøre det til et endnu skønnere sted for dig og din familie. 

Over 6 aftener inviteres du med rundt i alle havens hjørner. Her fortæller jeg, om alt fra brug af planter og belægninger til, hvordan du skaber rum og forholder dig til både helhed og detaljer. Derudover tager jeg bl.a også fat i, hvordan du gør haven mere børnevenlig, skaber plads til naturen, øger biodiversiteten og hvordan du kan bruge dit regnvand i haven. 

Desuden arbejder vi sideløbende med at skabe forståelse for din egen have. Her tegner vi hver gang videre på din have ud fra ønsker og behov, så den langsomt tager form. Du ender ud med et meget bedre overblik over din have, dens muligheder og udfordringer, og så ender du ud med din helt egen haveplan, som fremover kan gøre din indsats i haven både sjovere og nemmere. 

Lidt om mig:  Jeg hedder Kira, er have- og landskabsarkitekt og har virksomheden JORD, der arbejder med design af haver og udvikling af landskaber, hvor planterne er i fokus. 

Min egen glæde for haven kommer fra hjertet, og jeg elsker alt, som vokser og trives i haven. Både blomster og bier, men så sandelig også fællesskaber, børn og tid til fordybelse. 

Jeg har fået idéen til dette designkursus, fordi jeg hører om mange, der vil mere med deres have, men mangler troen på, at de selv kan. Mit udgangspunkt er, at du er den bedste til at give form til din egen have, simpelthen fordi du er den, som er tættest på og som bedst kender til behov og ønsker. Det som jeg kan hjælpe dig med er, at skabe overblikket og at gribe det godt an, så din have ikke vokser fra dig, men med dig. 

På hvert hold er der max. 6 personer og kurset forløber over 6 gange á 3 timer fra 18.00 - 21.00. (Torsdag d. 14 og 28 maj, samt 4, 11, 18 og 25 juni) 

Det koster 3.300 kr. incl. moms. Du behøver ikke at kunne tegne eller opremse en masse plantenavne. Det vigtigste er din interesse, og at du har lyst til at arbejde videre med din egen have. 

OBS!!! Pga. nedlukningen har jeg rykket startdato til 14 maj 

Tilmelding registreres, når der er indbetalt til reg.nr: 8401 og Konto nr. 1022948 (Husk at tilføje dit navn) Kontakt Kira på tlf. 2683 3865, for at høre nærmere og for evt. tilmelding. 

For at undgå smittespredning af corona virus, sidder vi med god afstand fra hinanden.

OBS! I tilfælde af, at jeg må aflyse, f.eks pga. corona-virus, så får du selvfølgelig pengene tilbage.

Del dette event