lør. 26. sep. | Bygningen - Vejle Kulturservice

Design din egen have

Skab din egen haveplan
Man kan ikke længere tilmelde sig
Design din egen have

Tid & sted

26. sep. 2020 10.00 – 27. sep. 2020 17.00
Bygningen - Vejle Kulturservice, Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle, Danmark

Om eventet

JORD inviterer dig med rundt i alle havens hjørner. Her vil du i løbet af en weekend lære om at designe og skabe rum i haven, og hvordan du bruger både planter og belægninger, så du får mest muligt glæde ud af dem.  

Desuden vil du høre om, hvordan du kan bruge dit regnvand i haven, og om hvordan din have kan blive smukkere og vildere ved at give plads til mere biodiversitet. 

Sideløbende arbejder vi med din egen have, så du får opbygget et overblik over din egen have, dens kvaliteter og udfordringer. Her guider jeg dig gennem øvelser og samtaler, så vi kan få omsat dine drømme og idéer til gode forslag i en haveplan, som fremover kan gøre dit arbejde i haven både sjovere og mere enkelt. 

Kurset afholdes weekenden d. 26-27 september, begge dage fra 10.00 til 17.00. Det koster 2.300 kr. at deltage og dette inkluderer desuden en let frokost begge dage og kaffe ad libitum. Der er plads til max 6 deltagere på kurset.  For mere info og tilmelding kontakt Kira på tlf. 2683 3865 eller tilmeld dig på facebook

Man kan ikke længere tilmelde sig

Del denne begivenhed